Rebuilding our site
The new page is growing. Take a look: https://jamali.info
نخستین شاه تاریخی ایران، کوروش بود که زود فراموش شد. ولی ایرانیان، نخستین شاه آرمانی خود را «ایـرج» میشمردند و هرگز اورا فراموش نمیکردند. ایرج ، همان « اِ ر ِ ز یا ارتـا » بو دکه سیمرغ باشد. سیمرغ، ارتای خوشه است که همه جانها و انسانها، دانه های آن خوشه اند. خوشه، نماد پیوستگی در مهر است. ملت، در پیوسته شدن به هم در همپرسی، سیمرغ یا ایرج میشود.
گوهر شریعت اسلام، رحمانیت و رحمت است. این حقیقت را هنگامی میتوان بخوبی شناخت که بیادآورد که « الله »، حکیم است، وهمه افعالش با « حکمت » سروکاردارند، از این رو نیز احکام اسلامی و حکومت اسلامی نیز همه جوهرحکمت دارند. حکمت چیست؟ حکمت، بکاربردن « شرّ» برای رسیدن به « خیر» است. از آنجا که الله، عالم به همه چیزهاست و غایتش، رحمت است، و میداند که انسان، جاهل و ظالم (تاریک کننده حقیقت) وکنود است، با « غضب » که « شرّ » است، میکوشد که انسان را به « رحمت بی نهایتش » برساند. اینست که با دادن عذاب و شکنجه و تهدید و قتل، به انسان « رحم » میکند و شامل رحمت گسترده خودش میکند. هرگونه عذاب و نقمت و تهدید وشکنجه گری الله به انسان، به غایت همین ایجاد « رحمت ورحمانیت » اوست. مسئله بنیادی، اینست که باید دیده ژرف داشت و در زیر قهر و عذاب و شکنجه الهی، این رحمت بی نهایت الله رادید و ازآن به حد اعلی لذت برد. روشنفکران دینی، بجای ساختن اسلامهای کذائی رحمانی، باید به ملت بیاموزند که چگونه در زیر پوشش قهر و غضب الله، میتوان مغز لذید رحمت الله را چشید. باید شیوه های گوناگون « ماسوخیسم » را به موءمنان بیاموزند تا از عذاب و شکنجه و کشتار حکومات اسلامی، رحمت بی اندازه الله را ببینندو ازآن کام ببرند.
The new page is growing. Take a look: https://jamali.info
جوینده و گامهای سنگینش (PDF 7 MB)
منوچهر جمالی : آتشی که شعله خواهد کشید ، ۶ – ۸ ، چرا مسئله عدالت غیرقابل حل است؟
منوچهر جمالی : آتشی که شعله خواهد کسید ، ۱۹۸ – ۱۹۶
زال زر و حـق بـه سـرپـیـچـی زال زرورستم ، برضدِ« جهادِ دینی» زرتشت ، بنیاد گذار« جهادِ دینی» « ارج ِانسان » درفرهنگ سیمرغی مفهومیست که بنیاد ِ« سکولاریته» و« حقوق بشر» است
جـشـن در ایران: درسکولاریته، هرروزی،جشن است در فرهنگ ایران هرروزی، نوروزاست جشن، همیشه با « نوشدن » کاردارد
اندیشه بزرگ، با گذشته ای کار دارد که آینده را میآفریند ، و آینده ای را میاندیشد، که ازگذشته میروید ومی بالد و میگسترد ونوبرمیآورد .
زال زر و مـا مسائل کنونی ما ، مسائل هزاره های ایرانست. « زال ِزَر» یا « زرتـُشت » « سیـمـرغ » یا « اهورامزدا» « مـِهــروخـردِ بـاهـم جـُفـت » یا « جنگ ابدی، وکین توزی بی حد »